Аз взех най-доброто решение в живота си

Мигрена и неудовлетвореност ме накараха да посегна към алкохола

 

майка алкохол

Аз съм омъжена и имам грижовен и любящ съпруг. Имам две деца, които ме правят много горда и много ме радват. Въпреки многото си недостатъци аз успявам да се грижа за домашния уют, да подкрепям близките си. Признавам си, че не винаги съм в кондиция и допускам много грешки, но се старая по всякакъв начин да се поправям.

Аз имам чести главоболия, често съм раздразнителна ме притесняват най-различни черни мисли. Алкохолът по някакъв начин успокояваше ума ми. Поне така си мислех. Чувствах се депресирана и разтревожена дори и от най-малкото. Исках да дам най-доброто от себе си, но не ми се отдаваше кой знае колко.

В крайна сметка започнах употребата на капките Алкофитал. Иска ми се да напиша нещо окуражаващо, но все още не мога, защото нямам кой знае какви впечатления от капките. Ползвам ги от две седмици само. Да спра алкохола беше най-хубавото решение, което съм взимала от много време насам. Не знам точно какво да ви кажа. Срамувам се. Срамувам се, че изобщо си позволих да бъда зависима от алкохола. Не съм била такава през целия си живот. Сега се опитвам да се поправя и да дам най-доброто от себе си. Не го правя за мен си, а за децата. Само заради тях правя всичко. И за семейството, разбира се.

Симеонова Я. от Разград

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар