Аз намерих начин да се спася от зависимостта

Толкова години карах по инерция, дойде време за промяна

РадкаАз се казвам Радка и съм от София. Разведена съм от 13 години. Сега съм на 47 години. Имам две големи деца, които не живеят при мен. С алкохола имам проблем малко след като се разведох, но заради децата съм гледала да пия тайно, да не се излагам. Само като ги е нямало съм му отпускала края. Толкова години карах по инерция, но дойде време за промяна. Разбрах, че алкохола не може да ми даде нищо от онова, което ми липсва. Сега взимам от капките „Алковитал“ и ми се иска малко от малко да се оправя, че да намеря някой, който да бъде с мен. Толкова време чаках и отлагах, все уж заради децата, ама не е било заради тях, а защото… И аз не знам защо.

Пия капките „Алковитал“ вече трети месец. От месец и половина някъде не съм кусвала алкохол. Сега ги взимам само когато усетя, че ми се допива. Дъщерите ми знаят. че се опитвам да се оправя с моя проблем и ме подкрепят, защото толкова време стисках зъби. Сега искам да им покажа и на тях и на себе си, че не съм за изхвърляне и още мога да бъда полезна за някой. Ще се радвам ако някой мъж види нещо повече от една отрудена жена в мен. Съжалявам само, че позволих толкова време да се самоизлъгвам с това пиене…

Радка Фотева от София

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар