Ако сега не го направя, няма кога…

Пробвал съм няколко пъти да се откажа от алкохола

Опитите ми са имали среден успех и в повечето случаи временен. Знам, че за това трябва и воля, но тя пък не винаги ми достига. Но сега трябва да успея и чувствам, че ще се справя, защото залогът е голям. Здрав съм, поне колкото може да е здрав човек като мен, имам чудесно семейство, но чувствам, че времето си минава, а аз не промених нищо около себе си, да направя живота си по-различен. Все по инерция я карах. Детето ми вече расте и трябва да му давам пример. Баща ми цял живот е пиел, аз покрай него се научих, а и той веднъж не ми направи забележка. Не искам това да се случи и с моето момче.

От един месец спазвам желязна дисциплина. Пия капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“, почти не излизам, заровил съм се в работа и много чета здравни материали. Засега успявам. Надявам се да успея, защото това време е два пъти по-дълго от времето, което преди успях да устискам без да пия. Млад съм още, имам и подкрепата на жена ми и много бих искал сега да не се издъня. Капките за лечение на алкохолизъм са най-доброто, което съм взимал до момента. Усещам се и много по-добре здравословно, защото заедно с алкохола спрях цигарите и кафето. Искам да изкарам така до пролетта. След това вече ще ми е по-лесно, защото тогава ще се преместим в София, където си купихме апартамент, но не е завършен още. Така ще мога да се откъсна и от старата компания и всичко ще е ОК.

С уважение: Стефан

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар