Алковитал ми помогна да гледам на живота с трезвен поглед

Досега винаги търсех решение на проблемите в алкохола

Имам живот като на всички останали хора и проблеми не по-различни от тези, с които се сблъскваме всички. Но за съжаление не винаги успявам да намеря най-правилното решение. И когато нещо не се получи, по най-бързия начин гледа да си замъгля съзнанието с две-три малки. Аз съм човек със сериозна професия и подобни залитания ми пречат. Обикновено когато се случи да се запия, не ходя на работа, а от това полза няма.

Трябваше да намеря някакво решение, за да не се случва повече така. Семейството ми разчита на мен, имам бригада, с която работим по разни обекти и в такива дни работата никак не ми спори и от това страдат всички. Когато имаш краен срок, не може да оставиш хората излъгани

За капките против алкохолизъм „Алковитал“ научих от един сайт, в който имаше някакво интервю с някакъв лекар. Намерих координати и побързах да си ги поръчам, за да видя дали ще ми помогнат, защото честно казано до този момент не бях правил нищо, за да си коригирам положението. Все си мислех, че от самосебе си ще ми мине. Е, не се справих сам.

Затова сега, след като в продължение на два месеца взимах редовно от капките против алкохолизъм „Алковитал“, спокойно мога да кажа, че съм много по-внимателен в онова, което правя, по-спокоен станах и не си заравям главата като щраус в пясък, щом ме връхлети трудност. Билки против алкохолизъм, които има в капките „Алковитал“ са страхотни – нито ми прилошава от тях, нито имам някакви други странични проблеми. Все пак природата си е природа и аз съм много мотивиран вече да продължа напред и да се измъкна от блатото, в което съм.

Костадин Урумов от Бургас

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар