От алкохола се оглупява и се разболява – откажете се, докато е време

От алкохола се оглупява. Като се злоупотребява с алкохол се вреди и на здравето. И това съвсем не е всичко. Човек си проваля живота така

от алкохола се оглупява

От алкохола се оглупява – за това две мнения няма. Повечето хора си мислят, че това е само временно. Глупости не се вършат само по времето, докато се пие. То, самото пиене, е глупост. Не бива да се заблуждавате! Казвам го това най-вече на хората, които си мислят, че могат да пият и да се откажат.

Повечето хора, които са започнали да се отказват го почват това нещо поне 4-5 години. Толкова отнема да се стигне до същинското отказване. И това не е мое наблюдение само. Това се случва с почти всички, които са решили да се откажат от алкохола. И с мен се е случвало, и с много други.

Аз, като цяло, съм доволен от капките Алкофитал. Единствено съм недоволен, че малко късно ги почнах. И аз така – отлагах, отлагах. Нали ви казах, че от алкохола се оглупява. Така че, и правилното средство да имате, пак няма гаранция, че ще започнете да отказвате алкохола.

Затова – не отлагайте. Не си правете експерименти със здравето и живота. БНъдете разумни и постъпете разумно. Никой не е прокопсал от пиенето.

Слави С. от Русе

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар