Алкохолизмът беше до време!

Алкохолизмът може да се преодолее ако човек има верни другари до себе си

алкохолизмът На 47 години осъзнах една истина, която се знае много отдавна: един верен приятел е равен на десет роднини.

Аз съм имал проблеми с алкохола през по-голямата част от живота ми. Алкохолизмът е бил причина да проваля брака си и да имам проблеми с роднините. Но пак алкохолизмът стана причина да осъзная, че човек може да разчита повече на приятелите си, отколкото на родните. Роднините само гледат как да ме закопаят, да говорят против мен, да ми правят мръсно и още други работи.

Може да съм бил всякакъв, може всичко да съм правил, но на едно лошо, дето съм направил, аз съм сторил десет добри неща. Не съм лош човек. И това го знаят само онези, които не ме оставиха и бяха до мен и в най-лошото.

Благодарение на приятелите си аз вече не пия алкохол така, както пиех преди. Старая се да съм такъв, каквито са те. Колкото пият те, толкова пия и аз. У нас вече нямам алкохол. Пия ако и когато изляза.

Началото на справянето с алкохола беше сложено с капките Алкофитал, които ми бяха препоръчани от моя най-добър приятел Пламен Ненов. Ето защо казвам, че добрите приятели са по-ценни от лицемерните роднини.

Калин Христев от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар