Алкохолизмът е едно постоянно състояние на самосъжаление

Самосъжаление, омраза, празна еуфория – това е една затворена спирала на чувствата, които ме владееха, докато имах проблеми с алкохола

samosajalenie
Самосъжаление, лошо настроение, постоянна дезориентация, чувство на загуба, невъзможност да си спомня къде съм бил, с кой, какво съм направил и как е завършило всичко. Това е само част от всичко, което ми се струпваше през времето, през което имах проблеми с алкохола. И това не е всичко, а само част от онова, което най-много ме терзаеше. Всъщност, онова, което най-много ме притеснява, е факта, че съм слабохарактерен. Слаб ми е ангела, и това е.

Може би заради това сега съм доволен от себе си, макар и за малкото време, през което съм отказал алкохола. Искам да знам, че съм започнал, че съм трайно стъпил на правилния път – пътя на отказването, на нормалния и спокоен живот. Не че си мисля, че като спра да пия и всички проблеми ще ми се решат. Не! Аз вече знам, че проблемите ми не се решиха и като пиех, но за разлика от тогава, сега съм по-надъхан. Не е живот, ако го прекарвам в самосъжаление. Затова сега искам да се успокоя и да продължавам напред.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар