Алкохолизмът е най-лошата болест

Но като всяка болест има лечение. Който казва, че не се лекува, значи не е упорит достатъчно

 

проблеми с нервитеМоят брат имаше този проблем и ние с нашите направихме всичко, за да не се случва повече така, да почва да пие. Той започна да пие, защото имаше проблеми с приятелката си, не се разбираха много и накрая се разделиха. Колко пъти му обяснявам, че това е детски проблем, че не бива да се плаши и притеснява от това, че ще остане сам, той непрекъснато повтаряше, че искал нея и само нея. На мен ми се виждаше много странно това, при положение, че е на 23 години така да се инати за момиче, че животът е пред него и само хубави работи го чакат, но това все пак е моят прекалено чувствителен брат. Той от малък си е такъв – всичко преживява.

То хубаво, ама този път реши да преживее раздялата като почна да пие. Трудно ми е да го нарека алкохолик, но човек, който цяла година пие, без да изтрезнява – не знам какъв е. Аз, например, не слагам и капка алкохол в устата си. Голяма борба беше, защото заряза и университет, всичко заряза, а му оставаше съвсем малко да се дипломира. Добре, че бяха капките за лечение на алкохолизъм, които започнахме с нашите да му даваме тайно. Сега е по-стабилен, не пие толкова и най-хубавото е, че се успокои с нервите. Прие онова, което се е случило и продължи напред.

Артин от Пловдив

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар