Алкохолизмът няма да бъде моята присъда

Бил съм във всякакви положения, даже веднъж заради алкохола съм се прибрал в нас с чужд потник, добре че жена ми не разбра

 

alkoholizamНо това не е защото съм правил нещо кой знае какво, а защото същата вечер беше топло и един колега пусна гръцко, после играхме покер и така. Весело беше с пиенето, но в началото, докато бях млад. После стана тежко, защото натрупах години, натрупах и пиене и това оказва влияние така или иначе. Здравето не е закъсало още, но трябва ли да чакам да закъса, за да взема някакви мерки? А и сега с жена ми останахме сами, дъщерята замина да учи в Германия. Мислех си, че поне на стари години трябва да й дам някакво спокойствие на тази жена. За годините, през които си живях живота, тя грам дума не е казала.

Както и да е, винаги е време човек да се раздели с един лош навик. По-лесно става с капките Алкофитал. Поне за мен беше така. И сега съм се коригирал вече и не пия като преди. Аз знам, че няма как да стане отведнъж, защото то се е натрупвало това с годините. Жена ми стана по-спокойна, като й казах, че съм решил да взимам капките за лечение на алкохолизъм. Сега знае, че все пак имам желание и правя необходимото, а не като преди само да обещавам.

Кольо Павлов от Монтана

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар