Алкохолизмът няма място в нашето семейство!

Имах много тежки проблеми със сина ми

Васил е на 24 години. Умен е за трима, но имаше един голям недостатък – много пиеше. Сега вече намали пиенето, особено от началото на тази година. Друг човек е вече и въпреки това аз все съм нащрек. Все се притеснявам да не се случи пак. Нали съм майка, нали ми е син, нали искам най-доброто за него… Знам, че е грешно така като мисля само лоши неща, но ако знаете през какво минах… През тези няколко месеца мога да кажа, че живея истински и спокойно.

Най-тежко ми беше докато беше в гимназията. Васко е по-малкия. Той има брат. С него не съм имала никакви проблеми и всичко е добре със семейството му. Но Васил беше труден и за двама. Нещо, което не пожелавам на никоя майка.

Положението го подобрихме с капките за лечение на алкохолизъм. Пие ги тайно, аз му ги давам. Няма да ви обяснявам каква борба беше в началото. Но намерих начин и сега виждам, че усилията са си стрували. Ама те винаги си струват. Аз винаги мога да кажа, че макар и да е неприятно, струва си да си жертваш и времето, и парите и спокойствието, за да помогна на сина си.

Сега ми е много благо на сърцето като гледам как седмица след седмица той става все по-добре. Стабилизирал се и най-важното е, че сам разбира колко по-добре е за него да не пие. Работата му е повече от хубава. Не бива да си съспива живота като я загуби. Искам да знае, че ние сме до него и когато публикувате това мое писмо, аз ще му го покажа, да види, че не сме спрели да се борим и че сме до него.

Станка Хаджиева от София

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар