Алкохолизмът ми причини много болести

Алкохолизмът ми причини много болести, но най-голямата болест е той, защото от него няма отърване и няма ден, през който да не се боря

болести

Болести се хващат от какво ли не. Но болестите, които алкохолизмът причинява, са много по-страшни. Защото, от една страна се боря с тях, а от друга – с влечението към чашката.

Аз започнах да пия още като бях студент. Дойдох в София от малък град. Всичко ми се струваше ново и интересно тук. Исках да се впиша по-добре. Да не ми личи, че съм от провинцията. И го направих по грешния начин. За мен това е най-голямата грешка. Лошото е, че късно го осъзнах.

Няма да говоря за болестите, които имам. Това са болести, които трудно се лекуват. Имам висок холестрол, лош холестерол. Кръвното налягане и то е високо. Сърцето ми не е наред, черният дроб – също.
На 52 години съм, а в сравнение с наборите, които нямат проблеми с алкохола, изглеждам като на 70 години. Не успях да създам семейство. Имам хубава работа, но заради пиенето щяха да ме съкратят поне няколко пъти. Няма да ви разправям повече колко много си усложних живота с това, че съм слабохарактерен.

Сега отказвам алкохола. Капките Алкофитал са единственото, което взимам, за да се справя с моя алкохолен проблем. С тяхна помощ успях да не пия вече 19 месеца. Това един добър период за мен, но се опитвам да не мисля за онова, което е минало. трябва да продължа напред. Искам да мине време и да кажа, че съм издържал без алкохол 19 години. Тогава вече може да се каже и че съм успял!

Христо Василев от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар