Капките Алковитал ме направиха нов човек

Пише една покрусена жена, която дълго време намираше в алкохола единственото спасение

капкиЩе запазя анонимност, срам ме е да изрека името си щом става въпрос за онези дни. Каква историята ми? Забременях преди десет години, но бях прекалено млада, за да съм майка, с бащата още мислехме по детски, а и родителите ни настъпиха, затова износих детето, но след като родих го дадох за осиновяване.

Дълго това ми тежеше на съвестта, постоянно мислех за него, какво ли прави, добре ли е, здраво ли е…? С бащата се разделихме, отдадохме чувствата си на детски порив и тогава започнах да търся детенцето си. Мина ужасно много време, но така и не получавах каквато и да е информация..

Започнах да пия. Напивах се като куче и плачех…сама. Бях изгубила всякаква надежда, не ми се живееше направо, идеше ми да бродя по улиците и да крещя, за да може момиченцето ми да ме чуе…но уви не ставаше. Тъкмо когато бях достигнала дъното и се бях примирила с положението, ми се обадиха от социалните с информация къде се намира и, че мога да я видя. Исках да изглеждам прилично, но вече бях пристрастена, затова започнах да търся начин да откажа алкохола и така попаднах на капките Алковитал. Веднага започнах да ги приемам и скоро станах нов човек. Три месеца се борих с моята зависимост, но знаех, че има защо да съм упорита. Капките Алковитал ми бяха голяма помощ. Те имат много добро действие против алкохола. Направо ми призляваше, щом започнах да ги взимам и така малко по малко намалих алкохола, докато не дойде един ден, в който аз нямах нужда от него.

След време, когато бях готова и одобрена, отидох да се срещна с моята принцеса от толкова време насам и живота ми в този момент започна отначало. Вече сме заедно и тя има майката, която заслужава. Не живее в социален дом, а при мен.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. “Братя Миладинови” № 29
дрогерия „Парамед”

Петрич
Аптека „Д-Фарма“
ул. Рокфелер 53
срещу входа на Бърза помощ.

Гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Отец Паисий ” 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Патриарх Евтимий ” 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

Гр. Свиленград
Адрес: ул.” Г.Кирков ” 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

гр. Гълъбово
Адрес: ул ” Тунджа ” 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

гр. Сливен
Адрес: ул. “Мур” №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар