Понякога отчаянието е силно, но надеждата винаги побеждава!

Имам един син и не можех да си представя как ще го оставя ей така, да върви сам по течението

На всички родители на тийнейджъри се е случвало поне веднъж детето им да се върне пийнало в къщи. Реакциите в повечето случаи са едни и същи, провокирани от уплахата, че детето ти може да тръгне по лош път. Аз навремето реагирах много крайно и ето че сгреших. Сега момчето ми е на 23 години и е студент. Не мога да кажа, че беше лесно, защото те сегашните младежи са много самонадеяни, но заедно с приятелката му направихме коалиция и почнахме да действане – тя на единия фронт, аз на другия.

Когато поръчах капките за лечение на алкохолизъм, поръчах нарочно две опаковки, защото едната дадох на нея, да му слага тайно като излизат, а другата остана в мен. После се наложи да вземем още две опаковки от капките, защото пък хубавото беше, че билките, които съдържат, малко го успокоиха. Не че е нервен, но е сприхав понякога.

Общо всичко продължи около половин година. Тя му е казала за капките и той се ядосал, скараха се даже, но накрая той разбра, че не сме го направили за лошо. Започна сам да си ги взима и се стабилизира.

Не съм го виждала пиян от много време, а и тя ми казва, че вече почти не си поръчва концентрат като излизат. Само малко напълня като че ли, но това може и от друго да е.

Доволна съм от капките и ги препоръчвам на всички майки, които като мен искат да помогнат на детето си.

Гергина Филипова от Сливен

 

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар