Не исках да бъда алкохолик завинаги

Алкохолик завинаги няма да бъда, защото осъзнах някои много важни неща

no_alcohol

Преди си мислех, че винаги съм бил алкохолик. Мислех си и че ще остана такъв, защото аз пия много отрано – откакто напуснах училище. Аз бях един от щастливците, които отидоха в университет. Всички пиехме твърде много тогава, както го правих и у дома, с баща ми, който беше – по съвременните стандарти – алкохолик. Намерих си работа след като завърших, в сектора на комуникациите, и това беше кошмар за моето пиене – можех да пия чак вечерта.

Когато бях на 40, аз открих, че имам хепатит – причинен от 20 години злоупотреба с алкохол. Моят черен дроб е намалял с до 10% функционалност и аз бях в ужасна депресия и пристъпи на паника.

Хепатитът ми даде повод да спра да пия. И така вече 4 години. През две от тези години аз взимах капките Алкофитал, и то сега, накрая, защото имах някои колебания. Който си мисли, че е лесно да се откаже алкохола, нека преосмисли малко мнението си. Може да е лесно за онези, които имат краткосрочна зависимост. Но за мен си беше борба за живот – буквално. Не искам нито да умирам преждевременно, нито да бъда алкохолик завинаги. Затова се боря! И мисля че успявам!

К.Т.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар