Аз съм жена алкохоличка, и не ме е срам да си призная това!

Аз съм алкохоличка и изобщо не ме е срам да си призная. Чета тук, че имало разни хора, които са се отказали от алкохола. Ами добре са направили

алкохоличка

Аз съм алкохоличка и не знам докога ще остана така. Може да е завинаги, може да е за цял живот. Може пък да реша и утре да започна да отказвам алкохола.

Имам си причина да съм такава, каквато съм. За мен животът не е бил лесен. Сега знам, че ще кажете, че и за ония с многото кинти животът не е лесен, но само аз си знам какво ми е на душата. Никой не иска да носи чуждото нещастие. Всеки сам си носи кръста. Така че не ми обяснявайте, че богатите също плачат. Аз колкото съм плакала, един язовир мога да напълня.

Не ми е за това приказката. Приказката ми е за това, че съм жена алкохоличка. И повечето хора, дето ги познавам, знаят, че съм такава. Въпреки, че не ми личи. Нито съм станала пропаднала жена, нито съм някоя бездомница. Даже напротив – началник съм!

Имам много за разказване. Но не за това ми е думата. Искам да кажа, че малко завиждам на хората, дето са се отказали от алкохола. Или поне правят някакъв опит. Или пък не спират да опитват, дори и да се провалят. Евала на такива хора. Дано скоро и аз стана от тях.

Нина Х. от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар