Алкохолната зависимост е гаранция за самота

Заради алкохолната зависимост днес живея в самота

alkoholnata zavisimost
Казвам се Веселин и съм на 43 години. Разведен съм от 4 години. От горе-долу толкова време мога да кажа, че правя всичко възможно да се справя с алкохолната зависимост. Сега не знам дали съм успял или не, защото е минало прекалено малко време, откакто не пия, и все още съм сам. Самотата много ми тежи. Трябваше да спра да пия, за да осъзная какво съм изгубил. Докато употребявах алкохол аз бях в нещо като алкохолна мъгла. Не си давах сметка какво се случва, не си давах сметка какво причинявам на себе си и на хората около мен, не си давах сметка за нищо. И най-интересното е, че по някакъв начин вярвах, че нищо не може да се промени – жена ми няма да ме напусне, на децата няма да им омръзне да ме виждат пиян и неадекватен и родителите ми нямат нищо против да са свидетели на моето самоунищожение.

Мога много да разказвам за онова време, за загубите и паденията. По-лошото е, че не мога нищо хубаво да кажа за това, което се случва сега. Да, алкохолната зависимост отшумява. Да, вече не пия толкова много алкохол, колкото преди, но друго нищо не се е променило. Все така съм сам, и все така се боря с алкохолната зависимост.

Х.Е.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Споделете статията

Добавете коментар