Алкохолна агресия – най-лошата агресия

Алкохолна агресия изпитва всеки, който прекалява с алкохола, а от алкохолната агресия страдат и хората около човека, който има проблеми с алкохола

алкохолна агресия
Алкохолна агресия – най-лошата агресия

Алкохолна агресия е в състояние да превърне и най-кроткия човек в звяр. Аз, например, никога не съм имал толкова остри и чести изблици на агресия, както по времето, когато имах проблеми с алкохола.

Тогава бях буен. Бях лош и сприхав. Нападах с лоши думи най-близките си. Обикновено се биех само с непознати. Но, до затвора не съм стигнал. Няма и да стигна, защото отказвам алкохола. Мисля да се включа в редиците на трезвениците и въздържателите. Надявам се лошото да е минало, защото вече не чувствам почти никаква нужда да пия алкохол.

Започнах да взимам капките Алкофитал преди три месеца. Откакто не пия са минали общо 14 месеца. Капките съм ги взимал всичко на всичко два месеца. Започнах да ги взимам в момент на слабост. Иначе, отказването от алкохола го започнах сам. Издържах около година, но се случи така че се появи дразнител, откъм пиене. Иначе, в алкохолна агресия не съм изпадал не помня откога. За мен това беше голям проблем. Трябваше да се науча да се контролирам, а това беше невъзможно докато съм пил алкохол. Иначе, когато не пия, не ме избива на агресия. Мисля си, че вече съм минал рисковия период, но… кой знае. Засега се държа.

Кирил К.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар