Мъжът ми беше алкохолно зависим

Алкохолно зависим и много избухлив беше моят съпруг

alkoholno zavisim

Алкохолно зависим стана, защото имаше някои проблеми в работата си, с които не успя да се справи, и се наложи да го съкратят. Това се случи преди около 5 години. Близо две години го гледах как вреди на себе си, на нашия брак, на взаимоотношенията си с приятелите си, заради това, че беше алкохолно зависим. Две години той стоя без работа, беше депресиран и много избухлив. Накрая се наложи да започна да му давам капките Алкофитал без той да знае.

Това беше отчаян ход от моя страна, но нямаше какво друго да се направи. Минаха три месеца, откакто започнах да му давам капките Алкофитал без той да знае, и стана така, че разбра. На мен ми беше необходимо много време да му обясня, че неговото положение на алкохолно зависим вреди не само на него, но и на нас.

Крачка по крачка, ден след ден той осъзна какво се случва с него и докъде ще го докара това. Заради това започна сам да взима капките Алкофитал, и ето, вече почти две години, откакто изпи сам и последната опаковка Алкофитал, той няма този сериозен проблем, който имаше преди.

Сега работи, възстановява се, сам е започнал да полага грижи за здравето си и аз вече съм напълно убедена, че неговите дни като алкохолно зависим свършиха.

Елена Георгиева от Варна

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар