Алкохолното опиянение ме заблуди

Искам да ви разкажа как за една година попаднах в алкохолния капан и как той замалко не ми опропасти живота

алкохолно опиянениеАз съм на 36 години и най-накрая намерих жената, която смятам да бъде моя жена завинаги. Обаче се случи така, че аз имах проблем с алкохола. Пиех, но не много, но пък преди време загубих едни пари по малко тъп начин и това ме накара да пия повечко. Точно тогава се запознах с нея, но си бях още в онази пиянска компания. И не знам защо продължих с глупостите.

Аз, естествено, си я обичах, сигурно и тя ме е обичала, но тя не можа да издържи и един ден ми каза, че й е писнало от моите купони и постоянно излизане с приятели и отсъствията ми. Можела да живее с това, че я пренебрегвам, но не можела да гледа как се самоунищожавам. Като ми го каза това и все едно с нож ме прободе. Тогава разбрах с какъв човек си имам работа. Разбрах колко е мила и добра и колко ценна е за мен. Обещах й на нея, обещах и на себе си, че ще се променя, че ще се опитам да спра да пия, че ще се махна от тези приятели.

И ето, вече съм много по-добре – не пия, работя, излизам с нея, пътуваме. Капките Алкофитал наистина ми помогнаха и аз сега съм доста по-уверен в себе си.

Манол Костов от Плевен

nbsp;

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар