Алкохолът вече няма власт над мен

Мога да пия когато и колкото искам

алковиталИмал съм моменти в живота, в които по един или друг начин съм прецаквал нещата и то главно заради алкохола. Защото се оказваше така, че алкохола владееше мен, а не аз него. Сега е обратното и то благодарение на капките „Алковитал“. Оказа се, че ако бях останал същия, щях да пропусна много хубави неща, които да ми се случат. И неща, които да реализирам. Сега съм не просто по-здрав отпреди, но и много по-добре финансово. Сега, вместо да си губя времето с пиене и с компании, аз инвестирам в работа, работата ми носи доходи, доходите осигуряват по-добър живот за мен и семейството ми.

За капките „Алковитал“ научих от един случаен човек. Беше седнал навремето там, където се събирахме да пием, та разказваше как негов близък се е оправил и вече не пиел. Тогава точно беше почнала да ми узрява тази идея в главата. Разпитах, записах си номера на човека, обадих му се и така се почна. Поръчах си, започнах да ги пия. В началото усетих, че тези капки ме правят по-спокоен. Дават ми свободно дишане, а аз не можех да дишам добре преди. Не знам дали заради тях или заради това, че започнах да пия по-малко, но това забелязах първо. А колкото как и дали съм спрял да пия – това също не мога да кажа със сигурност. Всичко стана постепенно. Аз и досега пия, случва се, но с повод и от поне 5 месеца изобщо нито съм сядал там, където сядах преди, нито се напивам като идиот. Живея нормално, върша нормалните неща и съм Ок.

Р.Ф. от Ямбол

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар