Алкохолът ме довърши като човек

Надявам се повече хора, които имат влечение към алкохола, да се осъзнаят навреме, а не като мен, когато стане прекалено късно

Аз съм на 49 години, пия откакто се помня и едва сега, като стана прекалено късно се усетих какво съм направил със здравето си. Преди ми се струваше лесно отказването, но като реших, че трябва да спра алкохола, ми стана ясно, че хич не е лесна тая работа. Затова колкото по-рано се осъзнаете, толкова по-добре. Имало е начини и ще има начини, само желание трябва. Колкото сте по-млади, толкова по-лесно е, защото пораженията са по-малко.

Сега се опитвам да откажа алкохола и да отстраня пораженията с капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Засега всичко върви добре. Намалих драстично пиенето и имам подобрение в съня. Смятам да продължа, докато не се откажа напълно. Лекарката ми е много доволна от моето решение. Кръвното ми падна, въпреки, че още е малко по-високо, отколкото е необходимо. Едно е сигурно – знам, че поради някаква причина, а моята е доста сериозна, човек може да направи така, че да се върне в пътя. Може да не ми остава много време, но искам да знам, че съм го изживял по правилния начин. Заради моя начин на живот рано се разведох и друго семейство не съм имал. Не вярвам, че някоя ще вземе развалина като мен, но пък нищо не ми пречи да направя промяната заради себе си.

Мишо от София

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар