Алкохолът ме направи самотен неудачник

Ако преди бях само неудачник, то откакто започнах да пия, станах самотен неудачник. Най-лошото, което пиенето ми причини, не са проблеми със здравето

неудачник

Аз и преди си знаех, че съм неудачник. Знаех, че трудно се справям с някои неща. не съм кой знае колко добър син. Не успях да бъда нечий съпруг. И на работата не съм кой знае какво. Давам си сметка, че алкохола много ме подкопава. Направо ме проваля. Сега и да кажа, че го отказвам, едва ли някой ще ми повярва. Но, истината е, че се опитвам. Правя всичко възможно. Взимам капките Алкофитал. Срещам се от време на време с една жена, която уж има някакви симпатии към мен. Но, аз гледам да не се виждаме много често, за да не я разочаровам. не искам да разбере, че съм неудачник. А за мен неудачник не е само човек, който има проблеми с алкохола, а и такъв, който казва, че ще спре да пие, пък не спира.

Аз си давам сметка, че отказването на алкохола не е лесна работа. Знам, че за една година нещата няма да се променят кой знае колко. Както знам, че да не пия една година пак не е кой знае какво. Все пак, моята зависимост е от поне 10-15 години. Но, отказването все пак е нещо. Някакво начало. Аз смятам, че няма да бъда неудачник по отношение на отказването на алкохола, ако някой друг забележи, че не пия и ме похвали за това.

М.Т. от Пловдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар