Алкохолът на никой не е простил

Аз съм на 48 години и си съсипах здравето заради алкохола

Като бях по-млад не мислих, затова сега на тия години страдам от главата си. Пиех много и редовно. Сега от няколко месеца не пия, но трябва да живея поне още 48 години, за да поправя щетите. А те са много. Лекувам се и виждам колко трудно и скъпо е всичко, но здравето няма цена. Искам да дам пример на синовете и на внуците и да не ги излагам повече.

Жена ми се оказа най-търпелива през годините. Не ме заряза въпреки всичко. И нея искам да зарадвам, но най-много искам на себе си да помогна. затова взех капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. С едната воля не стига само. Имам приятели, които си отидоха, заради пиенето. Аз искам да видя внуците пораснали и да им помагам ако мога. Работата ми е хубава, имам възможности, не трябва да ги изпускам.

Трябва да кажа за капките за лечение на алкохолизъм, че ми помагат да не пия като направо ме отвращават от алкохола. Това е нещо, което съм искал през всичките тези години – ей така, да го намразя веднъж завинаги този алкохол и да престана да се излагам. Живея в малък град и всички се знаем, затова искам хората да ме помнят с добро.

Стоян

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар