Алкохолът не е нещо, с което да не мога да се справя!

Така си казах и се заех да реша и този проблем

ПетранаКазвам се Петрана Стоянова и имах проблем с алкохола. Почнах да пия след развода. Направих голяма драма от това иначе никакво събитие. Сега си давам сметка, че животът продължава. Но за известно време направих всичко възможно да се чувствам и да изглеждам като отрепка.

Не знам кое точно ме провокира, но е факт, че започнах да се държа идиотски. Почнах да пия, да се събирам с лоши хора, даже си взех неплатена, но парите скоро свършиха и трябваше да се върна на работа. Ей така бях тръгнала по нанадолнището и изобщо не ми пукаше. Да, ама парите както казах свършиха. А и животът си продължаваше – с него или без него.

Трябваше да се взема в ръце, затова се поогледах за някакъв препарат за лечение на алкохолизма. Така попаднах в Интернет на инфо за капките „Алковитал“. Пиша това писмо, за да ви кажа с две думи, че съм доволна и да ви благодаря за отзивчивостта, с която реагирахте и ми обяснихте всичко. Както разбирате, вече съм доста по-добре. Прекратих със запоите и се ориентирах към един по-нормален живот. Капките за лечение на алкохолизъм ми помогнаха много в уравновесяване на положението. Сега продължавам напред! А вие бъдете здрави и благодаря за напътствията.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар