Алкохолът не ме утеши

Какъв е смисълът да живееш, когато няма заради кого да се събуждаш сутрин?

 

otchaianieАз съм един бивш човек. Бивш съпруг, бивш баща, бивш любим, бивш учител, бивш син… Всичко хубаво, за което се сетя, все е бившо. В един момент не ми остана нищо, за което да се хвана. И както бях започнал да пия, пиех още повече. Исках да разбера колко дълбоко е дъното, но явно в моето положение дъно не е имало.

Не знам колко време съм прекарал в това алкохолно опиянение. Сигурно много. Но колкото и зле да бях, ясно си давах сметка, алкохола нищо не променя. Аз си оставах все така зле. И реших да го откажа.

Лесно е да кажеш „Сега ще откажа алкохола“, но съвсем друга писта е започнеш да го отказваш. То беше едно почване и спиране, от утре, от понеделник, от другата седмица, от другия месец – безкрайно отлагане и мотане. Аз самия се уморих така, затова реших да се поразтърся и да идя дали не предлагат някакъв продукт за такива като мен. Така попаднах на този сайт, поръчах си капките Алкофитал и се започна.

Трети месец вече, откакто съм чист. Знам, че не е нищо, но по-дре така, отколкото онова, което беше преди.

Богомил

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар