Алкохолът уби любовта, останах сама

Моят лош навик да пия уби любовта между мен и моя съпруг

alcoholismtreatment
Започнах да пия, когато бях на около 25 години. Пийвах повече, защото не бях много контактна, а алкохола буквално развързваше езика ми, и ми беше по-лесно да общувам. Не знам как стана така, че от една чашка за отскок аз започнах да пия по 2-3, а понякога и повече. И въпреки, че се омъжих, лошият навик си остана.

С течение на времето връзката ми с мъжа ми започна да се проваля, и не след дълго съвсем се провали. Имаше един момент, в който всяка сутрин се събуждах с фразата „Иска ми се да умра“. И тогава започнах да мисля за това, как мога да го направя – ярко си представях как се хвърлям от някоя висока сграда. Тогава за първи път помолих мъжа ми за помощ.

И той ми помогна, но не знам защо това уби любовта между нас. Поне така си мисля, въпреки, че сме заедно и уж всичко е както преди. Всъщност, ако трябва да съм честна, аз забелязах подобрение едва когато започнах да отказвам алкохола и да взимам капките Алкофитал. Разбирам го, че няма как да ми има доверие напълно, но то аз и не си го заслужавам.

Съпругът ми е много устойчив на идеята за трезвеност. Понякога казва, че не е задължително да спирам напълно, но аз си мисля, че или трябва да продължа да пия, или да го спра съвсем. За мен средно положение няма.

Миналият април поставих началото на моя трезвен живот. И смятам така да продължа. За мен е важно и почти задължително да остана трезва!

К.Д.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар