Алкохолът отключва стреса

Алкохолът е много съблазнително решение за борба със треса

алкохолът
Алкохолът не действа успокоително, нито е в състояние да ни успокои. Понякога, когато употребяваме алкохол в малки количества, ние се чувстваме така, сякаш тялото ни се отпуска. Но временно. Всъщност алкохолът е стресиращ фактор.

Алкохолът съвсем не е единствената напитка, която може да задълбочи състоянието на стрес. Подсладените напитки също могат да ни стресират. Те са пълни с изкуствени подсладители, които са вредни. От такива напитки се пълнее и стресът се увеличава.

Освен от пиенето, стресът се задълбочава и от яденето. Пържените храни са пълни с трансмазнини, които водят до много болести, включително рак. На стресирания човек му се иска да се наяде с мекици или пържени картофи, но това само усилва стреса.

Безсънието и застоялият живот също определят вкусовите предпочитания. Лошата храна пък засилва безсънието. И обратно: здравословното хранене и редовните физически упражнения правят човека издръжлив на стрес.

По-добре намерете други решения за борба със стреса. Алкохолът няма да ви реши проблемите, нито ще ви накара да се чувствате по-добре. Важно е да намерите свои начини за борба с това състояние. Може да пробвате с повече срещи с любими хора, четене на книги, някакъв спорт. Дори и един контрастен душ върши много по-добра работа за борба със стреса, отколкото алкохолът.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар