Алкохолът не е заместител, а унищожител!

Алкохолът не може да лекува, той разболява

no_alcohol
Алкохолът не може да те накара да забравиш, а ще ти напомня всеки път все повече и повече за онова, което си загубил, което си унищожил, или пропуснал.

Алкохолът не е лекарство – той е отрова. Отрова, която убива бавно. Със сигурност мога да ви говоря много за алкохола, както мога ви разказвам за всичко, което ми е причинил, както мога да ви кажа и защо не бива да продължавате да пиете. Нищо от това няма да разберете, ако поне веднъж не сте положили усилия, за да откажете алкохола и да спрете да пиете.

Аз много пъти съм се пробвал да се освободя от бремето на алкохолната зависимост. В момента отново се опитвам, но не знам докъде ще издържа. Капките Алкофитал направиха този ми опит най-дълготраен, но аз знам какво зло е алкохола, знам колко е коварен и знам какво причинява. Познавам и себе си. И ако това, което пиша сега помогне на поне един човек да откаже алкохола, ще съм доволен.

Алкохолът не е заместител, това май вече го казах. Алкохолът е унищожител. Не му позволявайте да ви проваля, да съсипва здравето и взаимоотношенията ви. Със сигурност знам, че колкото по-рано се откажете от пиенето, толкова по-трайна ще е победата. Спрете да пиете, няма смисъл! И след това животът ви не само ще се промени, но и ще стане много по-хубав.

Василев от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар