Няма анонимен алкохолик, всички сме нечии деца или съпрузи!

Анонимен алкохолик няма, всички сме нечии деца или съпрузи, а и приятели имаме. Малко, но все пак са останали добри приятели

анонимен алкохолик

Анонимен алкохолик не е никой. Всички сме някои. Не бива да се гледа на този проблем като на нещо анонимно. Не бива да се говори за това скришом. Ако повече хора знаеха колко сериозен е проблема, едва ли щеше да се стигне до тук, и да има толкова много алкохолици.

Знам, че аз съм последния, който трябва да го каже това. Аз също имам проблеми с алкохола. Но все пак правя нещо, за да може тези проблеми да останат в миналото. За мен е важно да имам бъдеще, защото все пак съм млад. Нито искам да се провалям, нито да умирам, нито да бъда някакъв идиот. Аз съм си аз и ще направя всичко възможно, за да успея. Досега може да съм бил всякакъв, но всичко се променя.

За да стигнеш до промяната, трябва да я осъзнаеш. Най-вече – трябва да я искаш вътрешно. Да се стремиш към нея, да си сигурен, че можеш да постигнеш. Аз отказвам алкохола, защото вече не искам да живея по начина, по който живях до този момент. Важното е да спра алкохола, важното е, че не пия. Ако може да не пия още дълго време – ще е чудесно!

Марин Томов от София на 26 години

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар