Баща ми е алкохолик!

Пише ви едно отчаяно момиче, което въпреки всичко не губи надежда

Баща ми е алкохолик!
Баща ми е алкохолик!

Казвам се Росица Дичева и съм на 19 години. Живея с родителите си в малко градче. Тази година ще съм абитуриентка и много се надявам да ме приемат в София, за да се махна оттук и да не се срамувам повече. Освен това се надявам поредното лекарство, което взехме на баща ми, да продължи да действа така добре, както действа до момента и той да се оправи за моя бал, за да мине всичко нормално и гладко.

Има ли смисъл да ви обяснявам какво е да живееш с баща-алкохолик? Лошото е, че той не е бил такъв цял живот. Аз познавам и добрия, спокоен баща, който имах и искам да си го върна.

С мама решихме да му вземем капките против алкохолизъм, след като аз намерих страницата във фейсбук и прочетох историите на много хора, обадих се по телефона и разговарях с един лекар, доктор Тосев, който поиска да говори и с мама. И така, преди около месец и нещо му взехме първата доза.

Не знам какво да ви кажа. Имам надежда, особено като гледам отношението му напоследък. Татко има един приятел, който винаги е с него и като ходи да пие той му слага капките.

Сега не вика и не се кара толкова, колкото преди, по-добър е станал, а мама каза, че вече не й се обаждали от работата да я питат къде е. Много се надявам подобрението да продължи.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

One Response to "Баща ми е алкохолик!"

  1. Rosi, stiskam ti palci vsi4ko da e nared v jivota ti i da varvi po voda, no ako ne dai Boje tvoqt ba6ta ne spre s pieneto ne zaminavai za sofiq bez maika si – ne e hubavo da q ostavq6 sama – znam za6to ti go kazvam! I pak povtarqm – jelaq ti ot vse sarce uspehi i nikakvi povodi za qdove v jivota ti!!!!! 🙂

Добавете коментар