Баща ми ме спукваше от бой!

И двамата ми родители пиеха, мама почина

Аз съм Виктория Руменова от Враца. На 31 години съм, още не съм омъжена. Живея с баща ми и неговото куче. Татко сега е много болен, благодарение на пиенето Пие откакто се помня. Покрай него и мама започна да пие, но тя почина от друго. Много тежко го преживях.

Баща ми ме спукваше от бой!
Баща ми ме спукваше от бой!

Имах ужасно детство. Татко много тормозеше и мен, и мама. Няколко пъти ме е бил много жестоко. Но това вече е минало и забравено. Сега той е доста по-спокоен и не е толкова агресивен като преди. Има дни, в които изобщо не пие, и откакто му взех капките против алкохолизъм мога да кажа, че е започнал да спи повече, а това се отразява на онова, което се случва през деня.

Докато мама беше жива не се е подлагал на никакво лечение. Не че сега се лекува кой знае как, но откакто пие капките мога да кажа, че баща ми вече е друг човек. Не че е настъпила някаква кой знае колко драстична промяна, но все пак за мен това е много. Вече не се събира с приятелите си, почти не излиза, а ако излезе предпочита да се разходи до магазина и да се прибере. Той вече има един инсулт и това май доста го изплаши.

Пиша това не за да се оплаквам, а за да ви кажа, че изход има. Стъпка по стъпка вярвам, че ще успея да стабилизирам малко здравето на татко, за да може да изживее нормално годините, които му остават. Доволна съм, че открих такъв продукт като капките против алкохолизъм, защото мога да му ги давам тайно от него и така не му напомням постоянно за онова, което съсипа собствения му живот. Сега той е добре. Радвам се, че мога да споделя това с повече хора, защото знам, че има такива, които се колебаят. Не чакайте, мили хора! Проблемът с алкохола е много по-страшен, отколкото можете да си представите. Не допускайте това да съсипе както собствения ви живот, така и този на вашите близки.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

One Response to "Баща ми ме спукваше от бой!"

  1. zdrasti yspex ti pojelavam i az sum ot vraca mom4e na 18 godini s sxodni problemi s na6te moq skaip e cecko94vr ili feisbuk tsvetan todorov 6te se radvam da obmenim opit i da si pomagame zaedno 4ao vs xybavo

Добавете коментар