Баща ми много тормозеше мама

Татко пиеше цял живот, но накрая направо започна да прекалява

За съжаление мама не можа да доачака и да види, че той все пак отказа пиенето. Година и половина беше голяма мъка и голяма борба, но сега татко вече не пие. Имал е случаи, в които не се е прибирал с дни и майка ми е ходила да го търси, звънеше къде ли не да пита къде е. Тя почина преди две години и това като че ли го върна в пътя, нищо че е малко късно, поне за нея…

На мен все още ми е много тъжно и често плача, защото аз живея с него сега, защото съм разведена. Много ми се искаше и тя да разбере, че татко вече не пие.

След редица увещания и обещания от негова страна най-накрая вече не ходи по кръчмите и си стои у дома. С 300 зора го накарах да пие капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“, даже в началото му ги давах тайно, ходила съм един-два пъти и в кръчмата да говоря с неговите приятели. Един ден взех, че му казах за капките и го помолих ако поне малко е обичал и уважавал майка ми да започне да ги пие заради нея. Татко може да е всякакъв, но той много обичаше мама.

Сега вече не пие. Имаше периоди, в които почваше, но бързо влизаше в пътя, защото си носи капките винаги с него. Добре е, даже лицето му е съвсем друго. Ако имате родител в такова положение по-добре му помогнете докато е време, за да не се случи като при нас. Вземете му капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ и направете висчко, което е по силите ви, за да си оправи този човек живота и после да не съжалява.

Ема Сотирова от Русе

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар