Бирата може да предизвика възпаление на ставите

Бирата не трябва да се консумира в големи количества

bira Хората, които предпочитат да пият вино, по-рядко се сблъскват с остеоартрит на коляното, за разлика от пиячите на бира. Любителите на пенливата кехлибарна течност е и по-вероятно да развият артрит, пише The Daily Mail позовавайки се на научната работа на изследователите от Университета в Нотингам.

Експертите изследвали навиците на 2000 мъже и жени на възраст 45-86 години. Тези хората имали артрит на коляното или на тазобедрената става. Те са сравнени с резултатите на контролна група от 1000 здрави индивиди. В сравнение с въздържателите мъже, доброволците, които пиели 20 или повече единици на седмица, бира, 93% по-често се сблъскват с увреждания на колянната става. При тях, също така, два пъти по-вероятно било да имат проблеми с тазобедрената става.

Мъжете, които пият 6 чаши вино седмично, е 44% по-малко вероятно да страдат от артрит на коляното. В същото време, хората, които пият най-малко 7 чаши вино, намаляват риска повече от два пъти. Има теория: виното съдържа антиоксиданти и полифеноли. Те пазят от възпаление. На свой ред, бирата увеличава нивата на пикочната киселина, увреждаща ставите.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар