Битовият алкохолизъм е по-страшен дори от скрития алкохолизъм!

Битовият алкохолизъм е по-страшен и труднолечим дори от скрития алкохолизъм. Защото човек чувства някаква закрила и протекция на мястото, на което живее


Битовият алкохолизъм е труден за корекция. Но, това не означава, че е невъзможно да се коригира.

Честото пиене на алкохол е очевиден резултат от зависимостта от алкохола. Това много сложно заболяване може да бъде маскирано и може да се влоши. Алкохолизмът засяга цялото тяло, така че трябва да се подхожда всеобхватно на всички нива. Но какво може да се направи с битовия алкохолизъм, ако той вече се е случил?

Отговорът е прост и еднозначен: Спрете да пиете, включително и у дома

Отказването на алкохола, особено ограничаването на битовия алкохолизъм, трябва да става с помощта на всички близки на зависимия. Начинът, по който даден човек се справя с позивните за пиене на алкохол- т.е. отстраняването на последствията от продължителното използване на алкохолни напитки, е дълъг и индивидуален процес.

Битовият алкохолизъм изисква постепенно скриване, укриване и извеждане на алкохола от дома. Освен това е добре да се намери начин да се уплътни времето, прекарано у дома. На зависимият от алкохола човек може да се възлагат различни задачи и да му се организират различни занимания. Важното е всичко да се случва постепенно и без особено голям натиск.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар