Благодарен съм на доктор Тосев, че ме спаси да не пропадна съвсем

Никога не съм бил по-зле, отколкото бях преди година

никола

Здравейте, доктор Тосев. Пише ви Никола от София. Аз ползвам вашите капки, благодарение на жена ми, която е разговаряла с вас и ги е поръчала. Искам да ви изкажа моята благодарност и да ви кажа, че при мен възстановяването от алкохола върви добре. Започнах и диета, която да нормализира холестерола, че беше много висок. Отслабнах с около 3 килограма за месец. Капките в началото ги взимах в дозата, която ги бяхте изписали, но сега малко съм я повишил. Жена ми редовно ми напомня, ако пропусна да ги пия и почти може да се каже, че не пия от около 10-15 дни. Не съм ги засичал точно, защото не е било необходимо. Аз гледам да съм добре с алкохола за по-дълго време и като мине година без да съм пил, ще съм горд със себе си.

Иначе, от последната година не съм бил по-зле. Все лоши неща ми се случваха и това ме караше да пия. Слаб бях и не намирах сили да се оправя. Добре, че жена ми се е ориентирала правилно и навреме, че е поръчала тези капки.

Надявам се на повече хора да помогнат и аз заедно с тях да се похваля, че съм спрял с пиенето завинаги.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар