Благодаря на капките Алкофитал, че ми дадоха възможността да запазя здравето и самоуважението

Аз бях много зле със здравето, преди да започна да взимам капките Алкофитал. Но, това беше заради мен, аз сам си го направих

А здравето е най-скъпо. Осъзнаваме го едва когато го загубим. А тогава е късно вече. И трудно може да върнем онова, което сме си сторили сами.

Аз злоупотребявам с алкохола от много време насам. Не знам защо, но бях решил, че това по някакъв начин ме прави по-различен от останалите. А после осъзнах, че не ме прави по-различен, ами съм като всички други пияници. И, за да е пълно нещастието, продължих да пия дори когато разбрах, че имам проблем със здравето. Аз закъсах много с черния дроб. Това е нормално за хората, които пият алкохол. Ама аз много пиех.

Капките Алкофитал ги взимам вече втори месец. Много ми помагат в отказването на алкохола. Заедно с тях взимам и капките Хепавитал, за черния дроб. Бях в болница, лекувам се, възстановявам се. Все си мисля, че ще дойде ден, когато окончателно ще оздравея. Надявам се да е така, защото не ми се иска живота ми да мине по болници. Не е приятно. Но, примирил съм се. Сам си докарах тази беля на главата. Сега сам трябва да се оправям.

К.П. от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар