Благородно завиждам на някои жени

Особено на онези, чиито мъже нямат проблеми с алкохола

проблеми с алкохолаМога да разказвам с часове за проблемите, които съм имала с моя съпруг, покрай неговата алкохолна зависимост. Сега той вече не е чак толкова зле, но преди беше просто непоносим. Направо изтръпвах, когато идваше края на седмицата, защото обикновено тогава бяха големите запивания. Иначе през седмицата, когато ходи на работа, беше спокойно. Имам цял списък с изпълнения от неговия репертоар. В интерес на истината не е бил лош, слава Богу, нищо фатално не се е случвало, но пък за сметка на това кварталът дълго ще помни музикалните му изпълнения. Честно ви казвам, понякога не знам дали да се смея или да плача.

След като започна да взима капките Алкофитал моят съпруг стана по-кротък. Забелязах, че в началото се успокои, стана по-спокоен вечер. Това беше първото. След време, може би на третата или четвъртата опаковка, той започна да пие по-малко. Аз му давах капките тайно. Сега все още не е спрял пиенето напълно, но аз не искам. Знам, че това е неговия начин да разпуска. Работата му действително е много натоварена, но не мисля, че само с пиене може да се освободи от стреса. Има толкова много начини. През лятото ходихме сред природата, сега не чак толкова много, но пък идват празници, за който имам под ръка една опаковка Алкофитал – за да не се налага да слушам пак коледни песни от пийналата компания на мъжа ми.

Ралица

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар