Болестите се стовариха като порой

Започнах да се разболявам, а съм само на 38 години

Казвам се Илко Атанасов и съм от град Свищов. Живея в София, тук работя. Винаги съм имал увлечение към чашката, без да съм алкохолик. Пиех си, ходех си на работа, но всичко е до време. През последните три-четири години много закъсах със здравето. Лекарите казаха, че трябва да зарежа алкохола, за да не стане положението още по-сериозно.

Болестите се стовариха като порой
Болестите се стовариха като порой

Нямам жена, имам само син. Майка му почина, когато той беше само на годинка. Сами се гледахме с моето момче. Бабите помагаха, сега е на 12 години и учи в математическа паралелка. Никакви проблеми не ми създава. Аз заради него искам да се оправя, да съм по-нормален баща и да не се срамува от мен като порасне.

За капките против алкохолизъм мога да кажа, че помагат. Благодарение на тях цял месец не сложих нито капка в устата си. Имаше моменти, в които ми ставаше лошо, повръщах дори, но всичко отшумяваше много бързо.

По-кротък станах, вече не избухвах както преди. От няколко месеца си имам и приятелка, а преди дори не си бях и представял, че може да стане така. Като се замисля, животът ми се промени. Да, проблемите останаха, все още пазя диета и взимам някакви лекарства заради повредения си стомах, но нищо не може да се сравни с онова, което бях. Сега дори мисля да започна втора работа, за да може момчето ми да ходи на частни уроци, тъй като му предстои кандидатстване.

Капките против алкохолизъм ще ви дадат стабилна основа и спокойствие, нещо върху което може да стъпите, за да продължите напред.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар