Болката ми е все още неизказана

Няма никакво значение, че успях да се справя с алкохола

Аз все още се чувствам ужасно зле. Да, не пия, да, вече нямам нищо общо с онази отрепка, която бях, но болката си остава.

Болката ми е все още неизказана
Болката ми е все още неизказана, снимка: Интернет

Залитнах по концентратите съвсем тривиално – от любовна мъка. Не искам да си казвам имената, не искам той да го види това и да си каже: Ето я тази, дето се влачеше след мен дори и след като я разкарах.

Унижението беше голямо, много по-голямо от това да се събудиш пиян на непознато място, без спомен от това с кой си бил, какво си правил, случило ли се е нещо…
Той ме заряза по телефона, със SMS! Дори нямаше доблестта да ме погледне в очите, ако ли не – да ми се обади и да ми го каже. Бяхме заедно в продължение на три години и всичко свърши заради друга жена.

Понеже знам, че има жени в моето положение, които гасят мъката с бира, водка и какво ли още не, искам да им кажа няколко думи. Аз затова и говорих с хората от сайта да публикуват историята ми, нищо че е анонимна.

Навярно сте го чували, но да ви го кажа и аз – алкохолът няма да ви реши проблемите, нито ще направи така, че той да се върне, нито пък вие ще станете по-млади и хубави. Аз пих от капките против алкохолизъм, вложих много воля и още толкова усилия да не пия повече, но въпреки това унижението си остава. Естествено, никога повече няма и да се сетя да мина по пътя, който извървях, но болката си остава. Нея нищо не може да я премахне.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар