Брат ми имаше страшен проблем с алкохола

Направо не искам да ви казвам какво беше, докато брат ми пиеше

Той е по-голям от мен и има проблем с алкохола от няколко години, след като се върна от Испания. Там работеше и като се въна не успя да се адаптира. Много се караше с нашите, непрекъснато им искаше пари, пиеше, не работеше.

Изобщо не мога да ви кажа как стана цялата тази работа с отказването, но е факт, че капките за лечение на алкохолизъм много му помогнаха. Ето сега дори работи, стяга си документите за Англия, въпреки, че аз му казах, че е малко трудна работа там.

Капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ аз ги намерих в интернет, тук на този сайт, на който пиша сега, за да благодаря за хубавия продукт. Батко пиеше капките всеки ден в продължение на почти два месеца. Имаше прекъсване всъщност, не беше всеки ден, защото той по едно време каза, че иска да се пробва сам да не пие и спря да взима капките, но и алкохол не пиеше, което показва, че капките действат. След това започна отново да ги пие, после пак малко почивка и така, докато не се изчисти съвсем.

Сега е съвсем друг човек. Нашите са много доволни и ме накараха да напиша това, та ако има други хора в нашето положение да им кажем, че брат ми, който беше почти безнадежден случай се оправи от алкохола.

Радостин Костов от Хасково

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар