Брат ми от романтик стана алкохолик

Той е такава добра и мила душа, че все заради добротата си пати

Моето име е Станимира и искам да кажа, че капките против алкохолизъм много ни помогнаха да се справим с пиянството на брат ми. Не сме пробвали друго лечение, освен капките против алкохолизъм, но докато ги пиеше той ходеше на едни сбирки, където се събират такива като него. Сега вече е по-добре.

Брат ми от романтик стана алкохолик
Брат ми от романтик стана алкохолик

Той не е имал сериозни проблеми с алкохола. Искам да кажа, че не е пиел толкова много, както някои други. Имаше такива моменти, в които се пускаше надолу по течението и не мислеше много какво прави. Трябва да кажа, че капките против алкохолизъм сигурно помогнаха, защото моят брат пиеше веднъж в месеца, да кажем, но здраво. И винаги имаше някаква причина.

Дали някой ще го обиди, дали нещо друго ще стане или на някоя неправда ще е свидете, той все се успокояваше с водката. Най-трудно беше, когато приятелката му го изостави. То и заради този запой се стреснах и реших, че трябва да направим нещо. Замалко не се претрепа както е карал колелото пиян.

Искам да ви кажа, че сега като взима капките е много по-добре. Не е толкова свръхчувствителен, по-спокойно приема нещата, вече като голям и разумен човек. Мисля си, че точно от това е имал нужда, защото капките против алкохолизъм се оказаха една патерица за него, която му помогна да продължи напред.

Сега не пие изобщо. Бира вкусва, колкото да се чукне с приятели. Гледам го, че с една бира кара цяла вечер, защото на павилиончето, дето е пред блока, жената която продава ми е приятелка и всичко ми казва.

Ако има хора като мен, който се чудят как да помогнат на близките си в такава ситуация, нека не се колебаят изобщо, а да си поръчат от капките против алкохолизъм.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар