Ще си създам бъдеще без алкохол

Бъдеще без алкохол ще си създам и се надявам хем да е по-добро от настоящето, хем да ми помогне да забравя миналото, което ми тежи

%d0%b1%d1%8a%d0%b4%d0%b5%d1%89%d0%b5

Бъдеще, в което децата ми няма да се срамуват от мен, а жена ми ще е спокойна – ето това искам за себе си. И понеже това не е само за мен, а и за всички хора около мен, мисля че трябва да се потрудя. Мисля, че трябва да направя всичко възможно да го постигна.

Аз имам проблеми с алкохола и се опитвам да се преборя с тези проблеми, да се справя по някакъв начин. Искам да ми се случи нещо, което да ми помогне да затвърди това желание. Мисля, че ще се справя, но все има някакъв момент на колебание.

Прочетох много и интересни истории във вашия сайт. Харесва ми това, че хората споделят своя опит в борбата с алкохола. Аз нямам много опит, но има какво да кажа.

Искам да кажа, че е трудно. Трудно, но не и невъзможно, особено когато касае не само вашето бъдеще. Защото, каквото и да се се случи с вас, каквото и да направите, то рефлектира върху децата ви и вашите близки. Станете един добър приятел на себе си. Направете каквото е необходимо, и откажете алкохола! Заслужава си!

Борис Димитров от Бургас

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар