Важно е да си повярваш, че можеш

При борбата с алкохолизма най-важна е подкрепата

Аз съм израснал с баща алкохолик, който си отиде прекалено млад, за да може да му се помогне по някакъв начин. За съжаление моят по-малък брат наследи пиянството на баща ми. Има нещо вярно в теорията, че пиянството е наследствено или поне аз така си мисля, защото го виждам пред себе си.

Брат ми е на 27 години, по-малък е от мен със седем години, но винаги е бил галеника на фамилията. Аз трябваше да се грижа за майка ни и продължавам да се грижа и за двамата, защото той не работи. не се оплаквам, но явно човек като няма време да се отпусне не му идва на ум за пиене.

Както и да е. Искам тук да споделя с вас за капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Имам малък опит с тях, в смисъл, че брат ми ги взима отскоро, но искам да кажа, че съм много обнадежден от резултатите. Освен това нагледно виждам пред себе си как действат. Когато ги взима той е съвсем друг. Тих, кротък, спокоен, уравновесен. И най-важното – не слага грам алкохол в устата си. Много бих искал това положение да се задържи още известно време, защото виждам че има промяна, има напредък. Брат ми знае, че взима капките за лечение на алкохолизъм, в смисъл, че не му ги даваме тайно и самия той казва, че вярва, че може да се откаже. Само малко помощ му е нужна. Аз смятам да му я дам тази помощ, защото виждам че има подобрение.

Васил Узунов от София

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар