Вече не тормозя родителите си

Алковитал донесоха спокойствието в нашия дом и направи родителите ми по-спокойни за мен

 

Казвам се Ангел Стойчев и съм на 22 години. Живея в София заедно с родителите си. Баща ми е много болен, но мама се държи. Аз имах един инцидент. Претърпях катастрофа, един друг ме удари с колата. Вината не беше моя, отървах се без много поражения по колата.

Аз претърпях само едно мозъчно сътресение, но уплахата беше голяма. Оттогава не карам кола. Започнах да сънувам кошмари, не излизах през деня, а само вечер с един приятел.

Почнах и да пия много. Пиенето ме направи избухлив и нервен. Майка ми все ми казваше да спра, да го намаля, но аз не я слушах. Изгониха ме от работа, останах си вкъщи и стана още по-страшно. Парите свършиха и моето търпение също. Трябваше да се взема в ръце и да престана с глупостите.

Този същия мой приятел, с когото излизаме, той ми показа в интернет сайта на капките против алкохолизъм „Алковитал“. Не знам как ме убеди да си поръчам две дози. Не започнах да ги пия веднага, постепенно започнах. Обаче вече четвърти месец аз не близвам почти алкохол. Само когато ми е хубаво. Почнах работа и трябва да се контролирам. Точно за контрола става дума като се сетя за капките. Искам ли да вляза в правия път и да не се напивам като прасе, аз си взимам капките с мен. Ходихме да празнуваме годишнина на фирмата преди няколко дни, и аз бях единствения, който не се напи. Баща ми онзи ден казал на майка ми, че много съм се промени, че съм станал по-спокоен и не викам толкова. Ами да, промених се. Алковитал ми помогнаха за тази промяна и аз сега съм много по-уверен в себе си.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар