Виждам бъдещето си по-ясно!

Здравейте! Пиша ви след като приех последната от трите дози „Алковитал“, които си бях поръчал за лечение на алкохолизъм

алковитал капки

Аз не мога да кажа за себе си, че съм алкохолик. Аз съм най-обикновено момче, което се мъчи да се бори с живота, такъв какъвто е. Но през последно време много започнах да пия и това не се харесва нито на нашите, нито на мен. Все пак съм на 24 години и от мен се очаква да правя някои неща сам.

Моите проблеми с алкохола са като на повечето мои връстници. Изобщо не си правя илюзии, че съм някакво изключение, защото знам за какво пиене става въпрос, знам и от колко години се почва да се пие. Аз за първи път почнах късно, на около 17 години, там някъде. Не знам дали защото майка ми и баща ми са били много либерални хора и винаги са ме разбирали или поради компанията, в която съм, а може и да е от моята липса на воля понякога, но много ми се насъбра през последните две години. Почнах да пия по-често и по много и това ми пречи на работата и на следването.

Заради един никакъв проблем аз започнах да пия повече алкохол. Миналата година за първи път започнах да чета за лечение на алкохолизъм. Така разбрах и за капките „Алковитал“, които се справят с такива алкохолни зависимости. Поръчах си изапочнах да ги пия, като в същото време се стараех сам да си наложа някои ограничения. По-рядко излизах, не се нервирах за глупости и гледах да ходя редовно на лекции. Поставих си цели и започнах да ги изпълнявам. Така за около половин година си коригирах приема на алкохол и вече много рядко се сещам за такива неща. По-добре съм и за това съм благодарен на капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ и на доктор Тосев, който пред повечето време ме наблюдаваше и окуражаваше.

Момчил Косев от Шумен

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар