Винаги съм знаела, че има изход!

Уморих се да се боря със зависимостите на моя син

Здравейте! Имам син на 23 години, в момента е студент криво-ляво. С баща му имаме собствен бизнес и това винаги е отнемало доста от времето, което иначе трябваше да посветим на него. Тъй като работя с много хора, искам да остана анонимна и да не споменавате името ми на сайта.

Винаги съм знаела, че има изход!
Винаги съм знаела, че има изход!

Много пъти сме говорили с него, водихме го на терапии, дори в комуна беше. Не мога да кажа, че няма ефект. Ползва има, поне вече не пие толкова много и спря да ни обижда и тормози. Но напрежението остана, остана и пиенето, макар и не в такива количества, както в началото.

За капките против алкохолизъм научих от една друга майка, с която се запознах във един форум. Мога да кажа, че съм доволна. Резултат все още очакваме, но определено има подобрение. Моят син вече редовно ходи на лекции, не е толкова сприхав, може да се разговаря спокойно с него. От жената, която ми каза за капките против алкохолизъм разбрах, че трябва да изпие поне три дози, за да е пълен ефекта. Моето момче сега е на втората доза.

Това е моят случай. Надявам се поне на някой да помогне, да му даде увереността и силата, че може да се справи с този проблем. А на родителите искам да кажа да не допускат моята грешка и да си говорят децата.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар