Не е виновен алкохола, а ние самите!

Когато има проблем с алкохола всеки търси някой виновен, а то не е нито човека, нито самия алкохол, защото тези две неща си взаимодействат по някакъв начин

priqtel

След като започнах да отказвам алкохола, започнах и да си задавам въпроса дали има някой виновен за положението, в което се намирам. Разбира се че имаше. И това не беше алкохола. Има много и разнообразен, а сигурно и хубав алкохол по света. Може да се опита, но не бива да се прекалява. Така си мисля сега аз, а преди години друго говорех и по друг начин мислех.

Не знам какво ми е щукнало на главата и защо така се случи. Просто потънах в една бездна, нещо като обратна спирала, както казва жена ми. И за това си бях виновен само аз. Никой не ме е карал да пия. Сам започнах и сам спрях. По-вероятно е да прекарам живота си в разкаяние, отколкото да продължа да пия. Виждам, знам и усетих какво е.

Колкото до капките Алкофитал, за тях мога да кажа само хубави неща. Доволен съм от действието им, и цената изобщо не е висока, защото помагат. На мен ми помогнаха и на един приятел, на който ги препоръчах, също му помогнаха.

Х. Тосев от ПЛовдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар