Колкото и да ми се иска, не мога да върна времето назад!

Не мога да върна времето назад, и да изчистя живота си от всички грешки, които съм допуснал, или поне само от една – проблема с пиенето

времето
Времето е единственото нещо, което не може да си купим и не може да върнем. Всичко в този живот се връща, само времето не. Това трябва да го знае всеки, и най-вече онези, които имат проблеми с алкохола.

Колкото и да ме е срам, ще призная, че и аз бях такъв човек. Прекарвах си повечето свободно време с разни пиянки пред блока или в близката кръчма. Много пиех, много! Повече отколкото можех да нося, повече от колкото е нормално, повече отколкото трябваше. Аз съм добре, обаче, за разлика от някои, които така и не се осъзнаха. Сега отказвам алкохола, мъча се да се възстановя, макар да не бях чак толкова голям пияница. Пиех, но по-скоро губех време долу пред блока. И не само моето време, ами и времето на моите близки – жена ми и двете ми деца.

Сега се старая да се възстановя, да компенсирам всичко, включително и времето, през което не сме били заедно. Не знам дали ще успея, но се надявам капките Алкофитал да продължат да дават все така добри резултати. За мен е важно да се оправя, защото осъзнах, че така само ще спечеля. Осъзнах и че алкохола не само вреди на здравето, ами и на всичко друго.

Николай Косев на 47 години от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар