Всеки, които иска, може да се справи с алкохолизма

Каква е същността на зависимостта от алкохола? Как човек става алкохолик? Може ли да излезе сам и как може да му се помогне?


Алкохолизъм … Може би няма друга дума, която да се свързва с появата на нови и разнообразни проблеми. И рядко около която и да е друга болест има толкова много митове, стереотипи, слухове, колко около пристрастяването към алкохола.

Кое е най-голямото погрешно схващане за алкохолизма?

Най-вероятно отношението към него като нещо като социално развращение. Голяма маса от населението си представя алкохолизма просто като разпуснато поведение и постепенното спускане на човек надолу по социалната стълбица. Малко хора осъзнават, че алкохолът – това е реално заболяване, което се характеризира с промени в обмяната на веществата в организма, в резултат на което един човек е в състояние да не може да се спре, дори и след първата чаша.

Като наркоманията, алкохолизмът е диагноза през целия живот. Но човек може да спре да употребява алкохол с помощта на лекари или да не пие до края на живота си.

Но дори и в този случай става въпрос за дългосрочно отказване, но не и за лечение. Факт е, че първата чаша алкохол след дълго отказване задейства „спящите“ механизми на вече образуваната болест с всички последващи последствия. И това „разбиване“ може да се случи по всяко време. Но, истината е, че всеки, който иска, може да се справи със зависимостта към алкохола.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар