Все още ми е много тъжно

Аз започнах да пия повече след като моя приятел ме изостави

раздяла

Казвам се Надежда и съм на 23 години от град Пловдив. Имах връзка с Николай в продължение на 2 години, изпълнени с любов и разбирателство. Много добре се разбирахме, характерите ни си паснаха, но се намеси друга жена и той ме изостави. Тя е по-голяма от него, по-атрактивна, работи в някаква банка, по-отракана е… И той хлътна. Много лошо се разделихме.

След раздялата на мен ми беше много тежко и трудно и не успявах да си оправя емоциите. Сега се нагласям наново да стана такава, каквато бях, защото виждах и усещах, а и приятелите ми ми казаха, че пропадам, а няма смисъл.

За да притъпя болката от раздялата аз започнах да я давя тази болка в алкохол. Много започнах да пия. И това се отрази на следването ми, на отношенията ми с родителите ми и на приятелството ми с някои хора. Вдигнах и няколко много тъпи скандала на онези двамата и после разбрах, че само съм се изложила. Ако бях трезва нямаше да го направя. Затова започнах по всякакъв начин да се опитвам да спра да пия, или поне да пия нормално, като преди.

Капките Алкофитал много ми помогнаха. След втората доза аз усетих наистина тяхното действие, усетих как ми става лошо всеки път, когато решавах да пия алкохол и така го ограничих. Капките са добри за такива хора като мен, дето още не са съвсем трайно зависими от алкохола и аз ще ги препоръчам на всеки мой познат, който иска да не се напива повече.

Марина Савова от Стара Загора

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар